Gå tilbage

Tirsdag d. 22. maj 2018

Første dag i København er ved at være slut. Vi havde en hyggelig togtur herover, gik straks til Idrætsfabrikken for at aflevere bagage og begav os så mod FN-byen. Der fik vi et indblik i FN-huset, og årsagen til at der findes et hovedsæde i Danmark skyldes faktisk Danmarks placering på verdenskortet og den tidszone Danmark er placeret i, UTC+1. Derefter skulle vi arbejde med et af verdensmålene, nemlig fattigdom.
Derefter hyggetid, fodbold og aftensmad hjemme på Idrætsfabrikken igen. Nu er der spist natmad og drukket aftenskaffe og vi er så småt ved at få nattøjet fundet frem.
I morgen står den på nye oplevelser, masser af sol, gode grin og store is.

Onsdag d. 23. maj 2018

Dag 2 i København er ved at være slut. Og den er dælme godt brugt. Piger og drenge har haft hver deres dag. Begge grupper har besøgt Politimuseet og Rigsarkivet, men med forskelligt indhold. Fælles for begge grupper var dog at hende på Rigsarkivet havde fået lidt støv på tændrørene, det gik lidt langsomt med at komme frem til det spændende.
Drengene blev derefter inviteret på en kulinarisk club sandwich mit alles. Der blev stegt bacon så strømmen gik.
Aftenen blev for nogles vedkommende brugt hjemme på idrætsfabrikken med et par afstikkere i Netto. En stor flok var afsted på Islands Brygge for at bade i det store havnebassin. Det var en fed oplevelse og en rigtig god dag. Vejret kan man bestemt heller ikke klage over. Der er røde kinder og brune ben.
Godnat fra CPH

Torsdag d. 24. maj 2018

Dag 3 i København må siges at være godt brugt efter 14,5 time på farten.
Dagen begyndte på den Hirschsprungske Samling, hvor 7.kl hørte om Skagensmalerne, og 8.kl hørte om malerkunsten i guldalderen og det moderne gennembrud.
Efter en tur gennem Kongens Have endte vi på Strøget, hvor pengene brændte i lommerne.
Aftenen blev brugt på Bakken, og da der ikke var kø ved nogen af forlystelserne, kan vi vist roligt sige at turpasset er slidt op. Det samme kan vi sige om deres sko. Efter 35 km på gåben rundt i København de sidste tre dage, har både sko og fødder haft det bedre.
På vej hjem fra Bakken, kunne vi i S-toget konstatere, at de tre jernladies havde formået at pille pynten af forsamlingen. De var TRÆTTE!!