Skolepenge m.v. for skoleåret 2017/2018

INDSKRIVNINGSGEBYR

Ved indskrivning betales der et gebyr på kr. 250,- pr. elev. (tilbagebetales ikke)

SKOLEPENGE

Skolepenge betales forud til den 1. i hver måned .

Skolepenge betales i 11 måneder og er inkl. frugt til barnet (juli måned er betalingsfri).

Det sidste år inden barnet går ud af skolen skal der også betales for juli måned.

1. barn på skolen           kr. 1.150,-       ( 11 måneder -juli måned er betalingsfri)

2. barn på skolen           kr. 575,-       ( 11 måneder -juli måned er betalingsfri)

3. barn på skolen           kr. 425,-       ( 11 måneder -juli måned er betalingsfri)

4. barn eller derudover er gratis

Sammenbragte børn med fælles folkeregisteradresse kan opnå søskenderabat. Kontakt kontoret.

Alle elever skal selv medbringe en iPad.

SFO takster

SFO takster betales forud til d. 1. i hver måned

SFO kr. 735,- pr. måned (11 måneder -juli er betalingsfri)

der ydes ikke søskende rabat på SFO

UDMELDING

Evt. udmelding af skolen kan ske med én måneds varsel til den 1. i en måned.

Udmelding af SFO kan ske med én måneds varsel til den 1. januar eller 1. juli.

SKOLEKREDSEN

Forældre eller indehavere af forældremyndigheden er automatisk medlem af skolekredsen.  (og skal ikke betale de kr. 100,-)

Alle med tilknytning til skolen og lokalsamfundet, som er indforstået med skolens værdigrundlag, kan blive medlem af skolekredsen.

Medlemsgebyr kr. 100,- pr. person pr. skoleår. (1/8 – 31/7) medlemskabet giver ret til at stemme på generalforsamlingen.

BETALING

Skolepenge og SFO betaling foregår via FI-nr. som bliver udleveret.

Øvrige indbetalinger som indskrivningsgebyr indbetales til konto i Nordea:

Kontonummer 2207-0723 453 488

Husk at opgive navn(e)