Gå tilbage

Kære alle

Det har været et travlt men dejligt efterår. Vi havde igen et hyggelig julemarked, hvor vi havde huset fuld af gæster. Tak til alle jer der på forskellig vis var med til at gøre det til en god dag.

På tirsdag den 20. dec starter skoledagen i Stepping Kirke kl. 8.30 hvor vi mødes.
Alle er hjertelig velkommen til at deltage, det gør bare det hele ekstra hyggeligt, at vi er mange.
Skolefritidsordningen er selvfølgelig åben til almindelig tid.
Kl 8.10 følges alle ansatte og de børn, der er mødt ind på skolen, hen til kirken.
Efter kirke skal vi hjem på skolen. Først er der en pause indtil kl 10 Børnene må have for 20 kr slik og en sodavand med i skole, så vi kan hygge lidt i klasserne. Kl. 11.15 – 12 er der fælles afslutning, hvor nogle af musikholdene vil spille, og vi afslutter med at synge julens glade sange, inden vi ønsker hinanden god jul.

Efter nytår starter Jacob Huss Malmvig som lærer på skolen. Han er 44 år og bor i Skanderup sammen med sin kone og deres fire børn. Jacob kommer fra en stilling på Kongsbjergskolen i Lunderskov, men han har tidligere været både fri- og efterskolelærer.

Jacob underviser i både dansk, matematik, engelsk, sløjd og idræt. Han skal selvfølgelig være 4.klasses nye klasselærer. Velkommen til Jacob.

Det bliver også et spændende forår, 9. klasse skal i år til Barcelona, 7.-8. Klasse skal til London  og hele mellemtrinnet og indskolingen skal til Ringe på Fyn. Vi bytter skole med Ringe Friskole tir-fre i uge 20, så det bliver super spændende, hvordan det kommer til at forløbe.

Må I alle få en dejlig og fredfyldt juleferie og et godt nytår.

Kærlig hilsen

Lise & co. fra Stepping Friskole